Sã vorbim despre noi

Cu o tradiție de aproape 30 de ani pe piața din România, firma PIF menține calitatea la cele mai înalte standarde datorită pasiunii pentru lucrul bine făcut.

Portofoliu produse

Tradiția calității din 1991

La PIF, suntem pregătiți să creăm doar produse care răspund cerințelor și exigențelor dumneavoastră.

Folosim materiale atent selecționate, vă oferim consultanță specializată, venim cu propuneri de design vestimentar care anticipează modă, și vă punem la dispoziție o echipă de profesioniști și echipamente garantate prin înaltă calitate.

Magazin

Uniforme școlare

Curajoși și cu multă încredere în pasiunea noastră, am pornit în 1991 confecționând uniforme școlare, imediat după Revoluție când acest trend părea a fi în descreștere. Insă școlile de prestigiu au implementat ținutele școlare propuse de noi, reușind astfel să promoveze imaginea și să ridice standardele instituțiilor de învățământ.

Un plus de valoare adus vestimentației școlare a fost croiul modern adaptat, și pe lângă acesta, culorile rezistente la multiple spălări, materialele ecologice și confortabile pentru elevi, precum și diversitatea modelelor care au reprezentat întotdeauna amprenta calității.

Vezi uniforme

Vestimentație HoReCa

O altă divizie de referință este vestimentația HoReCa (Hoteluri/Restaurante/Catering).

Le oferim partenerilor noștri din acest domeniu, posibilitatea de a personaliza ținutele angajaților lor prin modele unicat, cu personalizări cu logo-ul firmei prin broderie sau termotransfer.

Ne diferențiem prin faptul că putem să oferim măsurători individuale pentru fiecare angajat în parte și astfel fiecare ținută creată vă avea un aspect ireproșabil.

Produse Horeca

Atelierele noastre

Povestea PIF se țese și în jurul unui proiect de suflet: portul popular. Suntem mândri să ducem mai departe tradiția și autenticitatea neamului românesc brodând manual sau cu mașini speciale pentru brodat, veșminte tradiționale din diverse zone ale țării.

Pentru că ne dorim să promovăm tradițiile romanești și printre generațiile tinere organizăm ateliere creative atât pentru copii, dar și pentru părinți sau bunici.

Vezi ateliere

Vă așteptăm să faceți parte din povestea noastră!